Palvelut

Asiakasta kunnioittava palvelu on meille kaiken lähtökohta.

Tästä syystä haluamme tarjota asiakkaillemme juuri niitä palveluita, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa. Alla esimerkkejä palveluista, joiden tuottamisessa olemme ammattilaisia.

Kirjanpito

Teemme asiakkaidemme kirjanpitoa kuin omaamme – tarkkuudella ja yrityksen etu edellä. Hoidamme lakisääteiset ilmoitukset ajoissa ja tarkastamme ennakkoverojen riittävyyden vähintään 2 kertaa vuodessa. Annamme myös neuvontaa yrityksen taloushallinnon ja verotuksen optimoimiseksi.


Kirjanpidon ohella autamme mielellämme myös esimerkiksi laskujen hoitamisessa ja yrityksen talouden kokonaisvaltaisessa luotsaamisessa.

Palkanlaskenta

Kun ulkoistat palkanlaskennan meille, voit luottaa siihen, että palkat maksetaan oikein ja ajoissa. Laskennassa sovelletaan asiakkaan noudattamaa työehtosopimusta. Kokemusta meillä on mm. teknologiateollisuuden ja rakennusalan työehtosopimuksista.

Ulkoistettu taloushallinto

Ovatko taloushallinnon rutiinit sinulle ”se pakollinen paha”, joka jää aina viimetippaan? Voit ulkoistaa meille myös mm. laskutuksen, saatavien seurannan sekä ostolaskujen maksamisen. Autamme mielellämme sinua keskittymään juuri niihin asioihin, jotka ovat sinulle mieluisia (ja kaupallisia).

Talouspäällikkö

Meillä on ymmärrys yrityksen kokonaisvaltaisesta taloudenhallinnasta. Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa budjetin ja tavoitteiden tekemiseen sekä näiden pohjalta tehtäviin strategisiin päätöksiin.

Starttipaketit uusille asiakkaille

Oletko uusi yrittäjä? Annamme vinkkejä yrityksen perustamisvaiheeseen sekä uuden yrityksen alkutaipaleen käytäntöihin.

Onko yritystoiminta tuttua, mutta tilitoimiston vaihtaminen mietityttää? Käymme aina uusien asiakkaiden kanssa läpi yrityksen nykytilan ja sen, missä yritys haluaa olla 5 vuoden päästä. Mikäli vaihtoon sisältyy ohjelmistojen vaihtoa tai käyttöönottoa – autamme niin, että vaihto sujuu sujuvasti.

Procountor ja vahva ohjelmisto-osaaminen

Käytössämme on kaksi monipuolista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoa: Procountor ja Briox, joilla on mahdollista hoitaa taloushallinnon rutiinit täysin sähköisesti ja tekoälyä sekä automaatioita hyväksi käyttäen.

Procountor soveltuu hyvin kasvavan yrityksen tarpeisiin, mutta tarjoaa myös hyvän alustan pienempään yritystoimintaan Procountor Solo-versionsa muodossa. Yrittäjämme on sertifioitu Procountor-osaaja ja Advisor-kirjanpitäjä, joten autamme mielellämme järjestelmän käyttöönotossa ja tuemme päivittäisissä toiminnoissa. Tutustu Procountoriin täällä.

Briox on ohjelmistomarkkinoiden uusi tulokas – vauhdilla kehittyvä ohjelmisto tarjoaa mainion alustan pienyrityksen toimintaan ja miksei vähän isommankin. Brioxin ainutlaatuinen HOLVI-integraatio mahdollistaa HOLVI-pankin asiakkaiden mutkattoman palvelun. Tutustu Brioxiin täällä.

Toimistoltamme löytyy osaamista myös seuraavista ohjelmistoista:

Koho Toiminnanohjaus, Procountor Sopimuskone, eTasku, HOLVI, Microsoft NAV, Ecom, Lemonsoft ja Mepco Palkat

Sopimukset ja asiakirjat

Palvelutarjontaamme kuuluu myös erilaisten yritysasiakirjojen tuottaminen kuten yhtiökokouksen pöytäkirjat ja erilaiset sopimusasiakirjat. Käytämme Procountor Sopimuskonetta, joka varmistaa asiakirjojen juridisen luotettavuuden. Asiakirjoja on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti.

Yhteistyökumppanit

Toimistollamme on vahva osaaminen taloushallinnon eri osa-alueista, mutta toisinaan asiakkaillamme tulee vastaan tarpeita, joihin meidän taitomme ei riitä. Palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman laajasti, teemme yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa, joilta asiakkaamme saavat apua mm. rekrytointiin, palvelumuotoiluun sekä myyntiin.

Ota yhteyttä

Vaihtamassa tilitoimistoa?
Perustamassa yritystä?
Ulkoistamassa taloushallintoa?
Ota rohkeasti yhteyttä, niin käydään läpi, mitkä palveluistamme sopivat juuri sinulle.